email menu close

Restaurace La Hospoda Karlovy Vary

náš příběh

La Hospoda = studenti oboru gastronomie + špičková moderní kuchyně + nejlepší české pivo

Restaurace La Hospoda přináší do Karlových Varů tradiční suroviny ve zcela novém pojetí.
Zveme vás na delikátní kuchyni šéfkuchařů Honzy Krajče a Petra Šárköziho.

„O každém receptu jsme přemýšleli a každé jídlo jsme ochutnali, něco jsme přidali a někde zase ubrali. Dodali jsme nejnovější trendy a nové myšlenky.“

JAN KRAJČ A PETR ŠÁRKÖZI

„Jsem rád, že máme pro Karlovarský kraj vzorové školící středisko, které pozvedne vzdělávání v oblasti pivní kultury nejen pro žáky, ale i veřejnost.“

VÁCLAV RIEGER, VEDOUCÍ OBLASTI ONTRADE KARLOVY VARY PLZEŇSKÝ PRAZDROJ A. S.

„Projekt La Hospoda?
Pro naši školu mimořádná kvalita zázemí s excelentní gastronomií motivující žáky k odbornému rozvoji a zájmu o obor. Jinak též jedinečný a perspektivní koncept propojení odborného vzdělávání s reálnou komerční sférou.“

RNDR. JIŘÍ NEUMANN, ŘEDITEL ŠKOLY

Potřebujete ubytování v Karlových Varech?

Hotel Villa Basileia Riverside Karlovy Vary

Ať už cestujete do Karlových Varů za gastronomickými zážitky, zábavou, nebo prací, může se vám hodit TIP na skvělé ubytování. Ubytujte se v krásné vile z 19. století, v 4* hotelu Villa Basileia Riverside, která stojí, stejně jako La Hospoda, na břehu říčky Teplé. Nabízí skvělé snídaně v ceně, možnost parkování a všechny památky i přírodní krásy na dosah. Rezervujte si ubytování v Karlových Varech.

Novinky

31. 3. 2025

Pro všechny, kdo dávají přednost výběru dárků online a navíc rádi darují něco, co si obdarovaný opravdu užije, máme skvělou zprávu. Pro dárkové poukazy do La Hospody už nemusíte osobně k nám na bar, ale můžete si je snadno objednat a zaplatit online.

26. 2. 2025

Máme skvělou zprávu. I letos jsme získali prestižní ocenění Hvězda sládků! Tento titul, udělovaný Plzeňským Prazdrojem, potvrzuje naši perfektní péči o čepované pivo – od správného skladování až po dokonalé načepování každého půllitru.

8. 1. 2025

Abychom vám mohli i v novém roce nabídnout kvalitní gastronomické služby, musíme věnovat péči údržbě.