Jarní speciality v restauraci La Hospoda v Karlových Varech
Jaro vešlo plnou parou do Karlovarských ulic. Velikonoce i zahájení další karlovarské lázeňské sezóny jsou za dveřmi. Tráva se zelená, květiny kvetou a my pro vás už pomalu chystáme jarní obměnu našeho menu.
Hurá, svěží jarní suroviny
Nové, svěží suroviny se tak brzy objeví nejen v naší a lá carte nabídce. Můžete se také těšit na nová jídla v rámci našich oblíbených “obědových meníček”, která pro vás plánujeme vždy na týden dopředu. Spolu se sezónním jídelním lístkem je najdete na webu www.lahospoda.cz.
Velikonoce v La Hospodě
Kromě svěžích jarních jídel pro vás plánujeme také několik velikonočních specialit. Od zeleného čtvrtka (28.3.) si v La Hospodě budete moci vychutnat “jarní limitky” jako:
- hráškový krém | máta | medvědí česnek | krutony
- pečené jehněčí | velikonoční nádivka | špenát | ředkvička | kopřivy
- mechový dortík | mascarpone | čerstvé jahody
Sledujte naše menu na webu i sociálních sítích, aby vám neunikly naše novinky.
Posezení na terase
Finišujeme také s přípravou naší terasy, kterou budete moci využívat s přibývajícími slunečnými dny a rostoucími teplotami stále častěji. Není nad to si dát výborné jídlo a skvělé pivo na čerstvém vzduchu a na sluníčku…
Přejeme vám krásný začátek jara, krásné Velikonoce a na shledanou v La Hospodě!
Nezapomeňte si včas rezervovat svůj stůl.