náš příběh
Restaurace La Hospoda byla otevřena v červnu 2019 na místě dřívější restaurace Luna. Celkovou rekonstrukci zaznamenaly nejen prostory, ale od základů byl změněn i koncept restaurace. I přesto, že v La Hospodě „to“ je především o vynikajícím jídle a nejlepším pivu na světě, má celý projekt mnohem hlubší zásah. Ve spolupráci s nejvýznamnějšími brandy přispívá La Hospoda také ke zvýšení kvality vzdělávání studentů gastronomických oborů. Je to ukázkový příklad PPP projektu (Private Public Partnership).
La Hospoda = studenti oboru gastronomie + špičková moderní kuchyně + nejlepší české pivo
•
Filosofie dobré kuchyně
Moderní kuchyně dává důraz na přípravu jídel z čerstvých surovin. I tradiční recepty se totiž dají připravit a prezentovat ve zcela novém pojetí, k němuž vybízejí současné gastronomické trendy. O tuto souhru se stará tým známého českého šéfkuchaře Jana Krajče.
Podívejte se na naše sezónní menu >>
„O každém receptu jsme přemýšleli a každé jídlo jsme ochutnali, něco jsme přidali a někde zase ubrali. Dodali jsme nejnovější trendy a nové myšlenky.“
Jan Krajč a Petr Šárközi
Přijďte si užít oblíbené pokrmy s nádechem moderních gastronomických trendů do krásného prostředí restaurace La Hospoda. Najdete ji jen kousek od samotného centra Karlových Varů, na nábřeží Jana Palacha. Nezapomeňte si včas rezervovat stůl.
•
Regionální školící středisko Plzeňského Prazdroje
„Jsem rád, že máme pro Karlovarský kraj vzorové školící středisko, které pozvedne vzdělávání v oblasti pivní kultury nejen pro žáky, ale i veřejnost.“
Václav Rieger
Vedoucí oblasti ontrade Karlovy Vary, Plzeňský Prazdroj, a. s.
Více o spolupráci s Plzeňským Prazdrojem >>
•
Spolupráce se Střední školou stravování a služeb Karlovy Vary
„Projekt La Hospoda? Pro naši školu mimořádná kvalita zázemí s excelentní gastronomií motivující žáky k odbornému rozvoji a zájmu o obor. Jinak též jedinečný a perspektivní koncept propojení odborného vzdělávání s reálnou komerční sférou.“
RNDr. Jiří Neumann
Ředitel školy
Více o spolupráci se školou >>